Σήμα Αριστείας Χρηστής Διακυβέρνησης απονεμήθηκε στον Δήμο Χαλκιδέων

Δράσεις, Νέα, Πολιτική / Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

Μία ακόμη διάκριση σε επίπεδο Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, απέσπασε ο Δήμος Χαλκιδέων και αφορούσε στη Χρηστή Διακυβέρνηση στους Δήμους.

Συγκεκριμένα, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Αθήνα την Τετάρτη 14 Μαρτίου, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και το Κέντρο Εμπειρογνωσίας του Συμβουλίου της Ευρώπης, απένειμαν Σήματα Αριστείας σε Δήμους που διακρίθηκαν για το επίπεδο διακυβέρνησης, με βάση τις 12 Ευρωπαϊκές Αρχές Χρηστής Διακυβέρνησης (εκπροσώπηση, ανθρώπινα δικαιώματα, αποτελεσματικότητα, δεξιότητα, ανταπόκριση κ.α.)

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Κοινού Έργου Ευρωπαϊκής Ένωσης – Συμβουλίου της Ευρώπης “Τεχνική Βοήθεια για τη Θερμική Ενίσχυση της Τοπικής Διακυβέρνησης στην Ελλάδα” , μετά από αίτημα του Υπουργείου Εσωτερικών και την απονομή των βραβείων έκαναν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης και η επικεφαλής του Κέντρου Εμπειρογνωσίας του Συμβουλίου της Ευρώπης Αλίνα Ταταρένκο.

Τον Δήμο Χαλκιδέων εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης, ο οποίος τόνισε ότι το βραβείο ανήκει και στους συνεργάτες του, το προσωπικό του Δήμου και τους δημότες, υπογραμμίζοντας ότι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε ο Δήμος να φτάσει σε πολύ υψηλότερο επίπεδο παροχής υπηρεσιών προς τους δημότες.
Σημειώνεται ότι βραβεύθηκαν συνολικά 23 Δήμοι και ο Δήμος Χαλκιδέων ήταν ο μοναδικός από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP