Στη γιορτή του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας ο δήμαρχος Χαλκιδέων

Δράσεις, Νέα / Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Παρουσία μελών και φίλων του, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χαλκίδας έκοψε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, τιμώντας παράλληλα μέλη και αθλητές που διακρίθηκαν την περσινή χρονιά.
Στην εκδήλωση παρέστη και ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, τον οποίο ο πρόεδρος του ΟΑΧ Γρηγόρης Δάσκος ευχαρίστησε για τη στήριξη που παρέχει ο Δήμος προς τον Όμιλο και κυρίως τις προσπάθειες που έχει κάνει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα, για να παραχωρηθούν οι εγκαταστάσεις του τένις, από τη Δ/νση Δημόσιας Περιουσίας στον Δήμο Χαλκιδέων και κατ’ επέκταση στον Όμιλο Αντισφαίρισης Χαλκίδας.
Στη σύντομη παρέμβαση που έκανε στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχουν γίνει προς τον Γ.Γ. Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών και τις προσωπικές επισκέψεις που πραγματοποίησε, διευκρίνισε δε, ότι διαφαίνεται θετική εξέλιξη για παραχώρηση των εγκαταστάσεων στον Δήμο. Καταλήγοντας, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο κλίμα αλληλεγγύης και ανιδιοτέλειας που υπάρχει στον Όμιλο Αντισφαίρισης Χαλκίδας και επεσήμανε ότι αποτελεί τιμή, το γεγονός ότι μέλος του Ομίλου είναι και ο μέχρι πρότινος αρχηγός του ΓΕΝ Γ. Γιακουμάκης.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP