📌Στην εκδήλωση τιμής και μνήμης του Λαογραφικού Μουσείου Χαλκίδας η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Δράσεις, Νέα / Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023

Στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον αείμνηστο Λευτέρη Ιωαννίδη και την ονοματοδοσία αίθουσας του Λαογραφικού Μουσείου Χαλκίδας, που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.
Την τελετή ονοματοδοσίας πραγματοποίησαν ο τ. Δήμαρχος, τ. Υπουργός και τ. Βουλευτής Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος, μαζί με την Διευθύντρια του Λαογραφικού Νία Κομπορόζου και τη Δήμαρχο Χαλκιδέων και, η οποία στον χαιρετισμό της έδωσε συγχαρητήρια, ευχήθηκε υγεία σε όλα τα μέλη και όλες οι εκδηλώσεις της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών να στέφονται με επιτυχία.
«Εκδηλώσεις σαν αυτή έχουν ειδική αξία, μεγάλο πολιτιστικό και ιστορικό βάρος για την πόλη μας. Όλοι οι δημότες της Χαλκίδας οφείλουν να μαθαίνουν τη σύγχρονη ιστορία της πόλης μας, μέρος της οποίας είναι και το πρόσωπο που τιμούμε σήμερα, ο Λευτέρης Ιωαννίδης, ένα ικανότατο στέλεχος του Δήμου Χαλκιδέων, σημαντικός πολίτης της Χαλκίδας, που άφησε ισχυρό αποτύπωμα. Είμαστε δίπλα σας, όπως ήμασταν πάντα και εύχομαι να κάνουμε ακόμη περισσότερα τα επόμενα χρόνια.», ανέφερε η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP