Στην εκδήλωση των συνταξιούχων ΟΑΕΕ ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης

Δράσεις, Νέα / Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019

Σε βασικά ζητήματα που αφορούν στους κατοίκους του Δήμου Χαλκιδέων αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης, στη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του στην εκδήλωση του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Εύβοιας (Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών), που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους παριστάμενους ότι είναι σε εξέλιξη τα Συνοδά Έργα του Νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας (οδός πρόσβασης και δίκτυα αποχέτευσης ομβρίων και ακαθάρτων υδάτων) και εκτίμησε ότι το προσεχές φθινόπωρο το ίδρυμα θα λειτουργεί, αν όλα εξελιχθούν ομαλά. Επίσης, αναφέρθηκε στο θέμα της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας, υπογραμμίζοντας ότι η διαδικασία εξελίσσεται, έτσι ώστε το έργο να δημοπρατηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα και να μπει τέλος στην αθλιότητα που υπάρχει επί 30 χρόνια στο κέντρο της Χαλκίδας.

Τέλος, ο Δήμαρχος μίλησε για θέματα κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζονται από τον Δήμο Χαλκιδέων, μέσω του Δημοτικού Οργανισμού (ΔΟΠΠΑΧ), με στόχο την προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP