Στην Εβδομάδα Μαθητικής Δημιουργίας ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης

Δράσεις, Νέα / Σάββατο, 29 Απριλίου 2017
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 26, 27 και 28 Απριλίου στη Χαλκίδα (Κόκκινο Σπίτι και Αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας) η Εβδομάδα Μαθητικής Δημιουργίας, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας.
Στο διάστημα αυτό τα σχολεία της Εύβοιας είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν δημόσια πλέον δημιουργικές δραστηριότητες και καινοτόμα προγράμματα.
Τις προβολές και παρουσιάσεις που έγιναν από σχολεία το απόγευμα της Παρασκευής 28 Απριλίου, στο Αμφιθέατρο της Π.Ε. Εύβοιας, παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, μαζί με τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, Αντώνη Πατέλη.
Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, ο Δήμαρχος συνεχάρη της μαθητικές ομάδες και τους καθηγητές τους, για τις δραστηριότητες που ανέπτυξαν και αποτελούν το αποκορύφωμα της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται στα σχολεία τους.
Υπογράμμισε ακόμη ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει και να συνδράμει τέτοιες πρωτοβουλίες, αφού άλλωστε η Παιδεία και ο Πολιτισμός είναι τα συστατικά που διαμορφώνουν τους χαρακτήρες των ανθρώπων για να πάμε μπροστά.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκε στον Δήμαρχο Χαλκιδέων από το Εσπερινό ΓΕΛ Χαλκίδας το βιβλίο ” Ελληνικές Αρχαιότητες στο Μουσείο του Λούβρου ” για τη βοήθειά του προκειμένου μια ομάδα παιδιών του σχολείου να παρουσιάσουν στη Θεσσαλονίκη ντοκιμαντέρ για την Αρέθουσα.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP