Στην παρουσίαση του βιβλίου του Μητροπολίτη ο Δήμαρχος Χαλκιδέων

Δράσεις, Νέα / Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας στη Χαλκίδα, παρουσιάστηκε το βράδυ της Κυριακής 22 Οκτωβρίου, το βιβλίο του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χαλκίδας κ. Χρυσόστομου “Ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος”.

Η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο των ΚΕ΄Δημήτριων του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδας και το βιβλίο κατά τη δεύτερη έκδοσή του, αφού η πρώτη εξαντλήθηκε, κυκλοφορεί από την Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδας, με προσωπική φροντίδα του διευθυντή της, Επισκόπου Φαναρίου κ. Αγαθάγγελου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε την παρουσίαση του βιβλίου από τη θεολόγο Αριστέα Κάβουρα και προβολή ντοκιμαντέρ, που εξέδωσε η Ανατολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδας και το Ιερό Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου, με τίτλο “Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος: ο πολύαθλος και πρωταθλητής της υπομονής”. Την εκδήλωση έκλεισε ο συγγραφέας του βιβλίου, Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος, με ευχαριστίες προς όλους όσοι συνέβαλαν στην οργάνωσή της.

Ο παριστάμενος Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης συνεχάρη τον Μητροπολίτη μας για το σύγγραμά του, το οποίο αποτελεί προσφορά στο πλήρωμα της Τοπικής Εκκλησίας, αλλά και ευρύτερα.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP