Στην τελετή παράδοσης αθλητικού εξοπλισμού για τα Special Olympics Εύβοιας, η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Δράσεις, Νέα / Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023

➡️Τελετή παράδοσης αθλητικού εξοπλισμού στην ομάδα των Special Olympics Εύβοιας πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας, στην οποία παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ Αναστασία Ψυχογυιού και η Εντεταλμένη Σύμβουλος για θέματα Ατόμων με Αναπηρία Βασιλική Κόντου.
📌Κατά την τελετή, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ Χρυσοστόμου και του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου των Special Olympics Hellas κ. Διονυσίου Κοδέλα, Πρέσβυ επί τιμή, παραδόθηκε εξοπλισμός Kayaking, για τις ανάγκες του Προπονητικού Τοπικού Προγράμματος των Special Olympics και στη συνέχεια ακολούθησε επίδειξη κανόε-καγιάκ από τους αθλητές και βοηθούς αθλητές.
📣«Το όμορφο ταξίδι των Special Olympics, στη Χαλκίδα, ξεκίνησε το 2011. Ένα ταξίδι με πολλούς συνοδοιπόρους και στο τιμόνι τη κ. Ρένα Μερτζιάνη, που χωρίς αυτήν και την ανεξάντλητη ψυχική της δύναμη, τίποτα δεν θα είχε επιτευχθεί. Εμείς απλά ακολουθούμε, δίπλα στους πρωταθλητές της ζωής, στον Γιώργο, στην Εύα, στον Θανάση και στα άλλα δικά μας παιδιά.”, δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP