Στις επετειακές εκδηλώσεις της Άμφισσας ο Δήμαρχος Χαλκιδέων

Δράσεις, Νέα, Πολιτική / Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Με την επίδοση του χρυσού κλειδιού της πόλεως της Άμφισσας στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, από τον δήμαρχο Δελφών Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο, ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 10 Απριλίου οι επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση των Σαλώνων.
Οργανώθηκαν από το Δήμο Δελφών, με την συμμετοχή και άλλων φορέων της Φωκίδας και στην κορύφωση τους, την Κυριακή 10 Απριλίου παρέστη ως επίτιμος προσκεκλημένος και ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης.
Από Ευβοϊκής πλευράς παρέστησαν ακόμη οι δήμαρχοι Ερέτριας Αμφιτρίτη Αλημπατέ και Ιστιαίας-Αιδηψού Λίνα Σπανού, καθώς επίσης ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης κ.α.
Μάλιστα, στο επίσημο γεύμα που παρέθεσε ο Δήμος Δελφών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος αναφέρθηκε και στο ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης λέγοντας τα εξής: “Με συγκινείτε που όλοι οι δήμαρχοι είστε εδώ και έτσι δείχνετε ότι ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι κύτταρο της δημοκρατίας, που λειτουργεί αυτές τις κρίσιμες ώρες και υπερασπίζεται τον κοινωνικό ιστό και την κοινωνική συνοχή. Θέλω να πιστεύω ότι σύντομα αυτός ο τόπος, με την βοήθεια όλων, θα βγει από την κρίση”.
Στην διάρκεια των εκδηλώσεων της Κυριακής, ο δήμαρχος Χαλκιδέων είχε ιδιαίτερη συζήτηση με τον περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, ενώ πρότεινε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να επισκεφθεί την πόλη της Χαλκίδας, κάτι που απεδέχθη ο Πρόεδρος, αναμένοντας την επίσημη πρόσκληση.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP