Στο εργοτάξιο τα 3 πρώτα νέα απορριμματοφόρα του Δήμου Χαλκιδέων

Δράσεις, Νέα / Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022

Τα πρώτα 3 καινούρια απορριμματοφόρα παρέλαβε ο Δήμος Χαλκιδέων, στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την ανανέωση του στόλου οχημάτων και τη βελτίωση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου.
Σήμερα, Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, τελέστηκε αγιασμός, παρουσία της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα και των Αντιδημάρχων κ. Βασίλη Γουρνή, κ. Γιώργου Πάνου και κ. Θανάση Τριανταφύλλου, στα 3 αυτά νέα οχήματα, τα οποία αποτελούν την πρώτη φάση της ενίσχυσης του στόλου, καθώς εντός του 2022, ο Δήμος Χαλκιδέων θα αποκτήσει επιπλέον 6 καινούρια απορριμματοφόρα, καθώς και 23 νέα οχήματα και μηχανήματα.
Η Δήμαρχος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους, τους αιρετούς και όλο το προσωπικό για τις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά για να γίνει ο Δήμος Χαλκιδέων καλύτερος. «Από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων μας σχεδιάζαμε την ενίσχυση του εργοταξίου, γιατί είναι η καθημερινότητά σας, το σπίτι σας. Και χαιρόμαστε όταν υλοποιούμε τα σχέδιά μας. Θέλουμε να κάνουμε τις συνθήκες εργασίας πολύ καλύτερες. Το μόνο που ζητώ από εσάς είναι να προσέχετε τα νέα οχήματα.» και συνέχισε, «Γενικώς θα κάνουμε εργασίες ευπρεπισμού στο εργοτάξιο, χωρίς να χάνουμε τον στόχο της αναζήτησης νέου χώρου εγκατάστασής του.».
Στο τέλος πραγματοποιήθηκε και κοπή της Βασιλόπιτας για τους εργαζόμενους των Υπηρεσιών (Καθαριότητα, Τεχνική και Πράσινο) του εργοταξίου.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP