Στο πλευρό του Δήμου Τανάγρας ο Δήμος Χαλκιδέων, για τη μη εγκατάσταση χωματερής επικίνδυνων βιομηχανικών αποβλήτων στην «Κεραμιδέζα» Τανάγρας

Δράσεις, Νέα / Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Δήμου Τανάγρας, για την αποτροπή εγκατάστασης της Χωματερής Επικίνδυνων Βιομηχανικών Αποβλήτων στην «Κεραμιδέζα» Τανάγρας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, συμμετείχε ο Δήμος Χαλκιδέων, με εκπροσώπους τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε Αυλίδας Ελευθέριο Λειβαδίτη και τους Δημοτικούς Συμβούλους Γεώργιο Σπύρου και Γεώργιο Νικολάου.
Στην σύντομη ομιλία της, η Δήμαρχος τόνισε ότι, ο Δήμος Χαλκιδέων είναι και θα είναι στο πλευρό του Δήμου Τανάγρας στον αγώνα αυτό και θα είναι παρών σε κάθε κινητοποίηση και σε κάθε δικαστικό αγώνα.
«Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δημάρχου Τανάγρας, είμαστε εδώ και ενώνουμε τη φωνή μας με όλους εσάς. Λέμε όχι σε κάθε εγκατάσταση επεξεργασίας επικίνδυνων βιομηχανικών αποβλήτων. Λέμε όχι σε κάθε χωματερή που υπονομεύει τις ζωές μας, δίπλα στα σπίτια μας. Λέμε όχι στην εξόντωση του Ασωπού. Το όχι μας αυτό το δηλώνουμε με κάθε τρόπο, τόσο με την παρουσία μας εδώ όσο και με απόφαση που θα λάβει το Δημοτικό μας Συμβούλιο. Σήμερα, είναι ημέρα αγώνα, ημέρα που πρέπει να ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας και να στείλουμε ένα ξεκάθαρο, ηχηρό μήνυμα. Πρέπει επιτέλους να πάψουν τα τελεσίγραφα και οι Δήμοι, με τα Δημοτικά τους Συμβούλια, να έχουν ουσιαστικό, αποφασιστικό ρόλο και όχι απλές γνωμοδοτήσεις σε θέματα που αφορούν στο περιβάλλον, την υγεία μας, τη ζωή μας. Σε αυτά τα θέματα και σε αυτούς τους αγώνες δεν υπάρχουν γεωγραφικά όρια, αλλά υπάρχουν μόνο η κοινή αγωνία και κυρίως η κοινή ευθύνη για ένα καλό παρόν και ένα ακόμη καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας», ανέφερε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP