Στους Αγιασμούς σε Κολυμβητήριο και Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Δράσεις, Νέα / Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023

Στον Αγιασμό των Συλλόγων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαλκίδας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.
Στον χαιρετισμό της, ευχήθηκε σε όλους καλή κολυμβητική χρονιά, με υγεία, χαρά και επιτυχίες.
«Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει μεγάλη ναυταθλητική παράδοση, την οποία οφείλουμε να υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε ως Δημοτική αρχή, με πολλές μικρές και μεγάλες επεμβάσεις, όπως την ενεργειακή του αναβάθμιση από το 2022 και την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών σωμάτων. Πολλά αυτά που κάναμε και πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν. Δεν σταματάμε μόνο στον εκσυγχρονισμό του ανοιχτού Κολυμβητηρίου αλλά στόχος μας είναι η κατασκευή Κλειστού Κολυμβητηρίου στον Βούρκο, 4 στρεμμάτων, ολυμπιακών προδιαγραφών και να λειτουργούν μαζί και τα δύο. Έχουμε καταθέσει πλήρη φάκελο στον Υφυπουργό Αθλητισμού και περιμένουμε σύντομα να πάρουμε τη χρηματοδότηση και να δημοπρατηθεί.», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, παρευρέθηκε στον Αγιασμό Συλλόγων του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας, όπου ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά και επιτυχία σε όλους τους μικρούς και μεγάλους αθλητές.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP