Συγχαρητήρια Δημάρχου Χαλκιδέων στα παιδιά που συμμετείχαν στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς.

Δράσεις, Νέα / Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου το Παράρτημα Έυβοιας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας στη Χαλκίδα, απονεμήθηκαν τα βραβεία στους μαθητές, που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς μαθηματικών, τη σχολική περίοδο 2016-2017.

Συγκεκριμένα, απονεμήθηκαν αριστεία στους μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων Δημοτικών Σχολείων, για την επιτυχία τους στον διαγωνισμό “Μικρός Ευκλείδης”.

Επίσης, αριστεία απονεμήθηκαν στους μαθητές ΓΥμνασίων και Λυκείων, για τη διάκρισή τους στους μαθηματικούς διαγωνισμούς “Θαλής” και “Ευκλείδης”.

Τον Δήμο Χαλκιδέων εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Διαμαντής Καρκαντελίδης, οι οποίοι έκαναν και απονομές αριστείων σε μαθητές.
Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος, συνεχάρη όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στους γονείς τους που τα στηρίζουν, καθώς και στο εκπαιδευτικό προσωπικό. Μάλιστα, ευχήθηκε όλα αυτά τα παιδιά, που αποτελούν σημαντικό κεφάλαιο για την Ελλάδα, να βρουν τον δρόμο τους και να σταδιοδρομήσουν στη χώρα μας. που τόσο τα έχει ανάγκη.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP