Συγχαρητήρια επιστολή από Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας

Νέα, Πολιτική, Πολιτισμός / Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

U20- EUROBASKET ΙΟΥΛΙΟΣ 2016

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά συγχαρητήρια της, στον Δήμο Χαλκιδέων για την πρωτοβουλία του να αναλάβει την διοργάνωση του EUROBASKET U20 αξιοποιώντας τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Χαλκίδας, αλλά και το ξενοδοχειακό δυναμικό όχι μόνο της πόλης μας, αλλά και των γειτονικών περιοχών. Οι εντυπώσεις των επισκεπτών μας και των οργάνων της FIBA ήταν άριστες και όπως μας ανέφεραν τα στελέχη της, η διοργάνωση αυτή, ήταν από τις πιό πετυχημένες.

Μετά το πετυχημένο Καρναβάλι, προστίθεται ένα ακόμα μεγάλο γεγονός σαν το EUROBASKET-U20, με την συμμετοχή ομάδων από 21 χώρες, επαναφέροντας την Χαλκίδα στο ρόλο που οφείλει να παίζει σαν πρωτεύουσα του Νομού μας, προσδίδοντάς της, την αίγλη που της αρμόζει.

Οι ενέργειες αυτές του Δήμου εκτός από την αυτονόητη θετική συνεισφορά στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της πόλης μας, ενισχύει βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα την οικονομική δραστηριότητα των επιχειρήσεων της πόλης μας. Συμβάλει στην εξωστρέφεια της Χαλκίδας και διαφημίζει την πόλη μας, σε όλες τις χώρες που συμμετέχουν και ακόμα και σε αυτέ,ς που αναμεταδίδουν στιγμιότυπα της διοργάνωσης αυτής.

Εμείς από την πλευρά μας, επικροτούμε την προσπάθεια του Δήμου μας και θα ενθαρρύνουμε βάζοντας πλάτη σε παρόμοιες ενέργειες, βοηθώντας τον με την ευέλικτη πολιτική των τιμών μας, όπως ενεργήσαμε και σε αυτήν την διοργάνωση. Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί προστιθέμενη αξία στον τουρισμό της πόλης μας, αλλά και ευρύτερα του νομού μας, για να υπάρξει και μακροπρόθεσμο όφελος στην οικονομική της ζωή.

Κλείνουμε με την προτροπή να συνεχίσει ο Δήμος την εξαιρετική προσπάθεια

διοργάνωσης τέτοιων γεγονότων, που όχι μόνον αναδεικνύουν την ομορφιά της Χαλκίδας, που είναι μια από τις πιό όμορφες πόλεις της Ελλάδας, αλλά δίνουν την δυνατότητα με τα οικονομικά οφέλη που προκύπτουν, να οργανώνεται, να αναβαθμίζεται και να καλλωπίζεται ακόμα περισσότερο.

Το Δ.Σ της Ε.Ξ.Ε

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP