Συνάντηση Δημάρχου Χαλκιδέων με Διευθύντριες Νηπιαγωγείων

Δράσεις, Νέα / Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017

Συνάντηση με τις Διευθύντριες των Νηπιαγωγείων, που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Χαλκιδέων, είχε το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης.
Ήθελε να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχολικές τους μονάδες, όπως άλλωστε έκανε με τους Διευθυντές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, στο ξεκίνημα της σχολικής περιόδου.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος τόνισε ότι την τελευταία τριετία έχουν παραδοθεί στην εκπαιδευτική κοινότητα 4 Νηπιαγωγεία (Ν. Αρτάκης, Λουκισίων, 23ο Χαλκίδας και Φάρου) και το γεγονός αυτό περιόρισε τα μεγάλα προβλήματα που υπήρχαν, χωρίς φυσικά να τα επιλύσει πλήρως. Υπογράμμισε ότι πάντα θα υπάρχουν ανάγκες και για τον λόγο αυτό ο Δήμος Χαλκιδέων δαπάνησε την τελευταία διετία πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ για συντήρηση σχολικών μονάδων και έπεται συνέχεια.

Ο Δήμαρχος ανέφερε ακόμη ότι αυτή τη χρονική περίοδο επίκειται ψήφιση του νέου προϋπολογισμού του Δήμου και από τις αρχές του νέου χρόνου, όταν θα έχει ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, θα ιεραρχηθούν οι παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν σε Νηπιαγωγεία, αφού άλλωστε στόχος είναι η εκπαιδευτική διαδικασία να γίνεται με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Οι Διευθύντριες των Νηπιαγωγείων κατέθεσαν τις απόψεις τους, γύρω από τα προβλήματα που υπάρχουν, τα οποία εντοπίζονται κυρίως στο κτιριακό.

Στη συνάντηση παρέστησαν ακόμη εκ μέρους του Δήμου Χαλκιδέων, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κατερίνα Κυριάκου Καλαμιώτη και ο Αντιπρόεδρος Μάνος Μπαλογιάννης, καθώς και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Εύβοιας Κ. Ζημιανίτης και ο Προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων Βασίλης Λυγούρας.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP