Συνάντηση με τον Γ.Γ Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, πραγματοποίησε η Δήμαρχος Χαλκιδέων, για θέματα Ρομά

Δράσεις, Νέα / Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιώργο Σταμάτη, πραγματοποίησε χθες, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, για θέματα που αφορούν στους Ρομά, στα διοικητικά όρια του Δήμου Χαλκιδέων.
Η Δήμαρχος επεσήμανε τα προβλήματα που δημιουργεί η άναρχη και αυθαίρετη εγκατάσταση από Ρομά σε περιοχές του Δήμου, κυρίως στις περιοχές της Χαραυγής και της Νέας Αρτάκης και τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για την επίλυσή τους.
Επιπλέον συζητήθηκαν πολιτικές ένταξης, οι συνθήκες διαβίωσης, καθώς και η εξάλειψη φαινομένων παραβατικότητας από ομάδες Ρομά, με ουσιαστικό και αποτελεσματικό τρόπο για όλους.
Ο κ. Σταμάτης δήλωσε ότι θα στηρίξει τις προσπάθειες του Δήμου για επίλυση των ανωτέρω προβλημάτων, ενώ δεσμεύτηκε να επισκεφτεί άμεσα τη Χαλκίδα, για τον σκοπό αυτό.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP