Συνάντηση στις ΚΤΥΠ ΑΕ

Νέα, Πολιτική / Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Θέματα σχολικής στέγης και τα παράλληλα έργα του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας, συζητήθηκαν στην συνάντηση που είχε στην Αθήνα ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης με τον διευθύνοντα σύμβουλο των “Κτιριακών Υποδομών” Νίκο Παπαδάκη.
Όπως είναι γνωστό, οι Κτιριακές Υποδομές προέκυψαν από την συγχώνευση του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ), της ΔΕΠΑΝΟΜ και της “Θέμις Κατασκευαστική” και αποτελούν έτσι τον αρμόδιο φορέα του κράτους για όλες τις δημόσιες κτιριακές υποδομές.
Στη συζήτηση που έγινε και ήταν μακράς διαρκείας ο δήμαρχος Χαλκιδέων αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν στο σχολικό συγκρότημα του Βούρκου, στο εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Χαλκίδας, στα διδακτήρια του 2ου και 10ου Δημοτικών Σχολείων και ακόμη ζήτησε να επισπευσθούν οι εργασίες και να παραδοθούν τα Νηπιαγωγεία Νέας Αρτάκης και Λουκισίων και το 23ο Νηπιαγωγείο Χαλκίδας, ενώ έγινε αναφορά και στο διδακτήριο του 3ου και 6ου Γυμνασίων Χαλκίδας, που ανακατασκευάζεται.
Στην συνέχεια συζητήθηκαν τα παράλληλα έργα του Νοσοκομείου (δρόμος πρόσβασης, δίκτυα αποχέτευσης και ομβρίων), το οποίο σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα παραδοθεί το έτος 2017.
Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι σχετικές μελέτες και να ενταχθούν τα έργα για υλοποίηση.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP