Συνάντηση της Δημάρχου Χαλκιδέων με το προσωπικό του Δήμου

Δράσεις, Νέα / Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019

Σήμερα, πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της, η νέα Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων Έλενα Βάκα συναντήθηκε με τους εργαζόμενους του Δήμου στο κτίριο Διοικητικών Υπηρεσιών στην οδό Ληλαντίων.
Η Δήμαρχος εξέφρασε στους εργαζόμενους την αμέριστη στήριξή της και επισήμανε πως ο Δήμος, θα πρέπει να λειτουργεί έχοντας σε απόλυτη προτεραιότητα τον πολίτη, παρέχοντας υπηρεσίες που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής του, σε κάθε επίπεδο.
“Εσείς είστε η κινητήριος δύναμη του Δήμου μας. Όλοι μαζί, αιρετοί και υπάλληλοι, οφείλουμε να εργαστούμε σκληρά για την επίτευξη του στόχου μας, που είναι η ανάπτυξη του Δήμου μας και η υπηρεσία του πολίτη.
Θα είμαι αρωγός σε κάθε σας προσπάθεια και συλλογική διεκδίκηση και η εμπειρία σας είναι απαραίτητη. Από εσάς ζητώ εργατικότητα, συνέπεια και ειλικρίνεια. Εμπιστεύομαι τις ικανότητές σας και είμαι αισιόδοξη ότι θα έχουμε μια εποικοδομητική τετραετία” ανέφερε χαρακτηριστικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Βάκα.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί η Δήμαρχος μαζί με συνεργάτες της επισκέφθηκε το Εργοτάξιο και συναντήθηκε με τους εργαζόμενους των Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών και Καθαριότητας.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP