Συνάντηση της Δημάρχου Χαλκιδέων με τους νέους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δράσεις, Νέα / Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2020

Συνάντηση με τους νέους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κκ. Γρηγόρη Δάσκο και Κωνσταντίνο Δούνα πραγματοποίησε χθες, Δευτέρα 31 Αυγούστου, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, κατά την οποία τους συνεχάρη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους και ευχήθηκε να έχουν επιτυχία στο έργο τους.
Σκοπός της συνάντησης ήταν ο άμεσος συντονισμός των δράσεων που χρειάζεται να γίνουν, ενόψει της επικείμενης έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν εκτενώς ζητήματα που αφορούν στη στελέχωση των σχολείων με διδακτικό προσωπικό και σχολικές καθαρίστριες και κυρίως στα μέτρα που θα εφαρμοστούν για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων και την διασφάλιση της υγείας των μαθητών, στη δύσκολη υγειονομική κρίση που διανύουμε. Επιπλέον, η Δήμαρχος ενημέρωσε σχετικά με τις τεχνικές παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί και τα έργα που πρόκειται να υλοποιηθούν σε σχολικές υποδομές.
Τέλος, τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα είναι σε άριστη συνεργασία με τις Διευθύνσεις και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να είναι σε πλήρη ετοιμότητα κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP