Συνάντηση του Δήμαρχου Χαλκιδέων με κλιμάκιο από το “Ποτάμι”

Δράσεις, Νέα, Πολιτική / Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

Κλιμάκιο από το “Ποτάμι” με επικεφαλής τον υπεύθυνο του Τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργο Τσαούση, επισκέφθηκε το Σάββατο 9 Απριλίου την Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στην Ριτσώνα.
Κατά την διάρκεια της παραμονής του εκεί , είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη, τον υπεύθυνο αξιωματικό από την Μονάδα της Αεροπορίας και εκπροσώπους του Ερυθρού Σταυρού.
Ο δήμαρχος Χαλκιδέων ανέφερε ότι το μεγάλο πρόβλημα της Δομής Φιλοξενίας είναι η έλλειψη νερού και τόνισε ότι προς την κατεύθυνση αυτή ο Δήμος και η ΔΕΥΑΧ κατέθεσαν έγκαιρα μελέτη στα αρμόδια υπουργεία προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η κατασκευή έργου, που θα δώσει λύση και σε παρόμοια προβλήματα επιχειρήσεων της περιοχής της Ριτσώνας. Επίσης, είπε ότι ο Δήμος Χαλκιδέων διέθεσε από την αρχή κάδους απορριμμάτων για την περισυλλογή των σκουπιδιών, τα οποία και μεταφέρει στην χωματερή.
Ωστόσο, διευκρίνισε ότι έχει ζητήσει βοήθεια σε μηχανολογικό εξοπλισμό και προσωπικό , αφού δεν επαρκούν , δεδομένου ότι προβλέπεται μακρύ διάστημα παραμονής των προσφύγων στην περιοχή.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP