Συνάντηση του Δημάρχου με τη Διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ο. Χαλκίς

Πολιτική / Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Συνάντηση με τη Διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ο. Χαλκίς είχε το βράδυ της Τετάρτης 10 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης. Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα (πρόκειται για νεοσύστατο ΔΣ) και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο μέλλον του ιστορικού συλλόγου. Μάλιστα η συνάντηση έγινε μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Εύβοιας από τον Α.Ο.Χ. όπου στον τελικό που διεξήχθη λίγο νωρίτερα και τον οποίο παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, νίκησε τον Απόλλωνα Ερέτριας με 1-0.

Στη διάρκεια της συζήτησης ο Δήμαρχος ενημέρωσε για την συνάντηση που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας κ. Φ. Σπανό και την απόφαση να διατεθούν από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας 300.000,00 € για έργα υποδομής στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας. Διευκρίνισε ακόμη ότι το ποσό αυτό σταδιακά θα συμπληρωθεί και από τον Δήμο, έτσι ώστε να γίνουν όλες οι απαιτούμενες εργασίες και το Στάδιο να αποκτήσει τις υποδομές που πρέπει (ηλεκτροφωτισμό, στεγανοποίηση εξέδρας, επισκευή αποδυτηρίων και γραφείων κ.λ.π. Επεσήμανε ακόμη ότι και για τα άλλα δύο γήπεδα ποδοσφαίρου, η Δημοτική Αρχή φροντίζει να έχουν καλή εικόνα, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Εκ μέρους του ΔΣ του Α.Ο.Χ., ο κ. Γιώργος Στούπας τόνισε ότι η νέα διοίκηση πασχίζει πρώτιστα για την αφύπνιση των φίλων του ποδοσφαίρου της περιοχής, αφού στις δύσκολες περιόδους που διέρχεται ο τόπος, το άθλημα του ποδοσφαίρου είναι διέξοδος για όλους.
Ανέφερε ακόμη ότι στις προτεραιότητες τω εργασιών του Σταδίου θα πρέπει να είναι και η βελτίωση του αγωνιστικού χώρου με σπορά, η οποία κοστίζει λιγότερο από τον έτοιμο χλοοτάπητα.


 

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP