Συνάντηση του δημάρχου με την Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Νέα, Πολιτική / Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Ζητήματα που αφορούν στους εργαζομένους της ΔΕΥΑ Χαλκίδας, κυριάρχησαν στην συνάντηση που είχε την Πέμπτη 10 Μαρτίου ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης με την πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ανδρονίκη Θεοτοκάτου.
Ο δήμαρχος έθεσε υπόψη της προέδρου του Ανωτάτου αυτού Δικαστηρίου μια σειρά από θέματα, που προκύπτουν κυρίως από την διχογνωμία αποφάσεων των Πολιτικών Δικαστηρίων, σχετικά με τις οικονομικές και άλλες παροχές προς τους εργαζόμενους.
Όπως είπε ο Χρήστος Παγώνης, οι διαφορετικές απόψεις των δύο Δικαστηρίων έχουν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και τόνισε ότι θα πρέπει, ενδεχόμενα με νομοθέτημα, να δοθεί λύση και να μην υπάρχουν παρερμηνείες.
Η Ανδρονίκη Θεοτοκάτου τόνισε ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα εξετάσει τα θέματα αυτά, διευκρινίζοντας πως πρέπει να λυθούν, ώστε να μην αποτελούν εμπόδιο στην εύρυθμη λειτουργία των ΔΕΥΑ.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την Πρόεδρο για την ευγένεια και την κατανόηση που έδειξε εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα δοθεί διέξοδος στα προβλήματα που συζητήθηκαν.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP