Συνάντηση του Δήμου Χαλκιδέων με Φορείς για το Θαλασσινό Καρναβάλι 2024

Δράσεις, Νέα / Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024

Συνάντηση για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, στο πλαίσιο του φετινού «Θαλασσινού Καρναβαλιού Χαλκίδας», πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμητρα Σακελλαράκη, με τοπικούς Φορείς.
Κατά τη συνάντηση, η Αντιδήμαρχος ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που σχεδιάζονται για το φετινό Θαλασσινό Καρναβάλι, το οποίο θα έχει ως κύριο στοιχείο τη θάλασσα, θα είναι εντυπωσιακό και θα χρησιμοποιηθούν σύγχρονα μέσα. Επιπλέον, σημείωσε ότι θα γίνουν διάφορες εκδηλώσεις και τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα της Αποκριάς, ζητώντας τη συνεργασία και βοήθεια όλων των Φορέων.
Οι εκπρόσωποι των Φορέων κατέθεσαν τις απόψεις τους και τόνισαν ότι θα είναι αρωγοί, ώστε να διοργανωθεί και φέτος με επιτυχία το Θαλασσινό Καρναβάλι, που αποτελεί θεσμό για τον Δήμο Χαλκιδέων.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Οργανισμού Λιμένων Ν. Εύβοιας, του Επιμελητηρίου Εύβοιας, της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας, της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας, του Εμπορικού-Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας και του Σωματείου Καταστηματαρχών Εστίασης, Αναψυχής και Ψυχαγωγίας «Ξένιος Ζευς».

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP