Συναντήσεις δημάρχου στη Ν. Αρτάκη

Δράσεις, Νέα / Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Συνάντηση με συνεργάτες του της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Αρτάκης είχε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, στο πλαίσιο των επαφών του για διάφορα ζητήματα του Δήμου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ν. Αρτάκης και συμμετείχαν η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Αρτάκης Ζαφειρία Μαντζάνα και το μέλος της Κοινότητας Νίκος Χάλιος, καθώς και υπηρεσιακοί συνεργάτες του δημάρχου. Συζητήθηκαν κυρίως θέματα της καθημερινότητας για την Αρτάκη και τον Βατώντα, ενώ επισημάνθηκε ότι εντός της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει και η λειτουργία Αγροτικού Ιατρείου, σε χώρο που παραχωρήθηκε – διαμορφωμένος – από τον Δήμο και στον οποίο στεγαζόταν μέχρι πρότινος το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Ν. Αρτάκης, στην κεντρική λεωφόρο.
Σημειώνεται ότι εδώ και αρκετές ημέρες το ΚΕΠ στεγάζεται στο ισόγειο του Δημαρχείου Ν. Αρτάκης.
Στη διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος τόνισε ότι ολοκληρώνονται οι μελέτες για τη διάνοιξη του παραλιακού μετώπου της Ν. Αρτάκης (στα “Καλάμια”) και για την ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου του Δημαρχείου, έτσι ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσουν οι εργασίες. Επίσης, αναφέρθηκε ότι εγκαταστάθηκε ο εργολάβος για την επισκευή του διδακτηρίου του Γυμναστηρίου Ν. Αρτάκης. Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο δήμαρχος επισκέφθηκε διάφορους χώρους στη Δημοτική Ενότητα και είχε συζητήσεις με κατοίκους.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP