Συναυλία με την Ορχήστρα του Πολεμικού Ναυτικού

Δράσεις, Νέα, Πολιτισμός / Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

Μια ξεχωριστ727A0264ή συναυλία, με την Μουσική του Πολεμικού Ναυτικού, διοργάνωσαν το βράδυ της Τρίτης 26 Ιουλίου, ο Δήμος Χαλκιδέων και ο ΔΟΑΠΠΕΧ, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την πολιούχο της πόλεως Αγία Παρασκευή.

Ερμηνεύοντας, με εκπληκτικό τρόπο, τραγούδια του μεγάλου Έλληνα συνθέτη και μουσουργού Γιώργου Μουζάκη, η Μουσική του Πολεμικού Ναυτικού επιβεβαίωσε ότι δικαιολογημένα έχει την πρωτοπορία σε πολλά θέματα που έχουν σχέση με την μουσική στη χώρα μας.

Την διεύθυνση της ορχήστρας είχε ο πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού Γεώργιος Τσιλιμπάρης και τα τραγούδια ερμήνευσαν η Ευδοκία Μωϋσίδου, ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, ο Ανδρέας Καραούλης, και ο Σωτήρης Γραμματικός.

727A9638

Στην σύντομη παρέμβασή του ο δήμαρχος εξήρε το ήθος, την ευγένεια και τις ικανότητες του αρχηγού και τον ευχαρίστησε για την ανταπόκριση που επιδεικνύει πάντα στα προσκλητήρια του Δήμου Χαλκιδέων. Παράλληλα, ο Χρήστος Παγώνης συνεχάρη όλα τα μέλη της Μουσικής του Πολεμικού Ναυτικού και φυσικά τον μαέστρο της Γιώργο Τσιλιμπάρη, και τους τραγουδιστές που πραγματικά γοήτευσαν.
Επίσης, αναμνηστικό δώρο προσφέρθηκε από τον Γιώργο Γιακουμάκη στον δήμαρχο Χαλκιδέων.

Στο φινάλε της συναυλίας, την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες θεατές, ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, αντιναύαρχο Γιώργο Γιακουμάκη, κάτοικο Χαλκίδας εξ αγχιστείας.

727A0239727A0402

 

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP