Συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης στο Βαθύ Αυλίδος

Δράσεις, Νέα / Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022

Στα υπό εξέλιξη έργα που πραγματοποιούνται στην Κοινότητα Βαθέος Αυλίδος, πραγματοποίησε επίσκεψη σήμερα, Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Αυλίδος κ. Ελευθέριο Λειβαδίτη και υπαλλήλους των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.
Συγκεκριμένα, στο Βαθύ εκτελούνται τα εξής έργα:
• Η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας και των πεζοδρομίων γύρω από αυτή και προβλέπει εργασίες κατασκευής νέου δαπέδου, τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού (κάγκελα, βρύσες, κάδοι, παγκάκια), εγκατάσταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού με φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και αναβάθμιση πρασίνου με νέες φυτεύσεις.
• Η ανάπλαση του κοινόχρηστου χώρου της οδού Ιφιγένειας, δίπλα στις γραμμές του τρένου, που προβλέπει εργασίες ανάδειξης του μνημείου της «Θυσίας της Ιφιγένειας», επίστρωση νέου δαπέδου, διαμόρφωση περιπατητικής διαδρομής, τοποθέτηση καθιστικών με στέγαστρα, εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού με νέα φωτιστικά τύπου LED και νέες φυτεύσεις.
• Η ανάπλαση της πλατείας στο Δημοτικό σχολείο, η οποία κατά τις πρωινές ώρες χρησιμοποιείται ως χώρος προαυλισμού των παιδιών του σχολείου και προβλέπει εργασίες επίστρωσης νέου δαπέδου, επέκταση της παιδικής χαράς, κατασκευή μικρού αμφιθεάτρου για εκδηλώσεις, κατασκευή μικρού γηπέδου μπάσκετ, εγκατάσταση καθισμάτων με στέγαστρα και δημιουργία χώρων πρασίνου.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP