Συντηρήσεις σχολικών μονάδων

Δράσεις, Νέα / Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

Συνεχίζονται από το Δήμο Χαλκιδέων οι εργασίες συντήρησης και επισκευής σχολικών κτιρίων, στο πλαίσιο διαγωνισμού που είχε διενεργηθεί, με αρχικό προϋπολογισμό 226.000,00€.
Ήδη μέχρι τώρα έχουν γίνει ελαιοχρωματισμοί εξωτερικά του κτιρίου στο 8ο Νηπιαγωγείο Χαλκίδας, επί της οδού Κακαρά και ανανεώθηκε ο χρωματισμός των κιγκλιδωμάτων, καθώς και ελαιοχρωματισμοί εσωτερικά στο διδακτήριο του Λυκείου Βασιλικού. Αυτό το διάστημα είναι σε εξέλιξη ελαιοχρωματισμοί εξωτερικά στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, επί της οδού Νηλέως. Το πρόγραμμα συντηρήσεως και επισκευής θα συνεχισθεί και σε άλλα διδακτήρια του Δήμου που εμφανίζουν προβλήματα.
Όπως τόνισε ο δήμαρχος Χρήστος Παγώνης, η Δημοτική Αρχή δίνει μεγάλο βάρος στην βελτίωση των σχολικών μονάδων και για το λόγο αυτό, από ιδίους πόρους, θα διατεθεί επιπλέον ποσόν 1.000.000,00€ περίπου για την επισκευή διδακτηρίων .
Επιπλέον, μέσον άλλης εργολαβίας προβλέπονται εργασίες μονώσεων σε τρία σχολικά συγκροτήματα (4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, Λύκειο Νέας Αρτάκης, Δημοτικό Σχολείο Καλοχωρίου-Παντειχίου).

Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP