Συζήτηση για Θέματα της Δημοτικής Ενότητας Αυλίδας

Πολιτική / Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

Θέματα της Δημοτικής Ενότητας Αυλίδας συζητήθηκαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο του Βαθέος , υπό την προεδρία του Δημάρχου Χαλκιδέων Χρήστου Παγώνη με τη συμμετοχή συνεργατών του και τοπικών παραγόντων.

Στην κύρια τοποθέτησή του ο Δήμαρχος υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής με τους τοπικούς εκπροσώπους της Δημ. Ενότητας Αυλιδας και τόνισε ότι μόνο με κοινή προσπάθεια μπορούν να αντιμετωπισθούν τα όποια ζητήματα.

Από τους τοπικούς εκπροσώπους τέθηκαν κυρίως θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα, τα οποία καταγράφηκαν και θα προωθηθούν για επίλυση.

Όπως είπε ο Χ. Παγώνης ανάλογες συναντήσεις θα γίνουν και στις υπόλοιπες Δημ. Ενότητας και διευκρίνισε ότι πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να αντιμετωπίσει με την ίδια ευαισθησία όλες τις περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων.

Στη συνάντηση στο Βαθύ Αυλίδας συμμετείχαν ακόμη οι αντιδήμαρχοι Β. Καθαροσπόρης, Γ. Μπαντούνας, Γ. Μπουραντάς και Α. Παπαποστόλου, ο αντιπρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γ. Γιαννούκος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ Κ. Κυριάκου Καλαμιώτη, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Βαθέος Σπ. Μπουζίκας και εκπρόσωποι της ΔΕ Αυλίδας.


 

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP