Ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου παρουσίασαν οι συμμετέχοντες των ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Χαλκιδέων

Δράσεις, Νέα / Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022

Μια εκπληκτική μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Σαν παλιό σινεμά» παρουσίασαν χθες, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022, οι συμμετέχοντες του ΚΔΑΠ ΜεΑ, την οποία δημιούργησαν, με αγάπη, οι ίδιοι μαζί με το προσωπικό του ΚΔΑΠ ΜεΑ και ζωντάνεψαν σκηνές παλιών ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου, μεταφέροντας τους θεατές στην αθωότητα μιας άλλης εποχής και μεταδίδοντας το μήνυμα «Είμαστε διαφορετικοί, είμαστε ίσιοι».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Σακελλαράκη, η Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. Αικατερίνη Μεγάλου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ., Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Χαλκιδέων.
Στον σύντομο χαιρετισμό της, η Δήμαρχος Χαλκιδέων ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο, τους εργαζόμενους και την ομάδα του κ. Γιάννη Μηλιάνη που προσφέρουν καθημερινά, δουλεύουν αθόρυβα, πολύ και με αγάπη. «Οι υπηρεσίες για τους ανθρώπους με αναπηρία, σήμερα περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαίο να στηριχθούν. Τα ΚΔΑΠ ΜεΑ τα παραλάβαμε με 17 ωφελούμενους και τώρα έχουμε 23 και παράλληλα έχουμε ξεκινήσει διαδικασία για την επέκτασή τους σε 50, ώστε να μπορούν ακόμη περισσότεροι άνθρωποι να εξυπηρετούνται και να απασχολούνται δημιουργικά. Εύχομαι σε όλους υγεία, αγάπη και καλές γιορτές. Γιατί μόνο με συνεννόηση και αγάπη μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.».

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP