Θα συμβάλει ο Δήμος Χαλκιδέων στην ανέγερση Μνημείου Αρτακηνών Προσφύγων

Δράσεις, Νέα / Δευτέρα, 3 Σεπτέμβριος 2018

Τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στον στόχο που έχει θέσει ο Σύλλογος Πολιτών Ν. Αρτάκης για ανέγερση μνημείου Αρτακηνών Προσφύγων, επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης.
Μιλώντας στην εκδήλωση του Συλλόγου το βράδυ του Σαββάτου 1 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή στηρίζει τον σκοπό που έχει τεθεί και θα συμβάλει για την επίτευξη του.
Με την ευκαιρία συνεχάρη τον Σύλλογο για την πρωτοβουλία του να τιμήσει τους Αρτακηνούς πρόσφυγες, υπογραμμίζοντας ότι φέτος συμπληρώθηκαν 96 χρόνια μετά τον μαύρο Σεπτέμβρη του 1922 και θα πρέπει τα γεγονότα εκείνης της περιόδου να είναι στη μνήμη όλων μας, για να μην επαναληφθούν.
Με την ευκαιρία ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και σε αυτά που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Χαλκιδέων στη Δημοτικής Ενότητα Ν. Αρτάκης, όπως είναι η εγκατάσταση ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Αρτάκης, για διεξαγωγή αγώνων στίβου, το Μουσικό Σχολείο για το οποίο αναμένεται η έγκριση της ολοκληρωμένης πρότασης που έχει κατατεθεί, η ανακατασκευή του Πάρκου των Κυζικείων κ.α.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP