Θα ξαναχτυπήσει η καρδιά της Χαλκίδας στη Δημοτική Αγορά

Δράσεις, Νέα / Παρασκευή, 2 Νοέμβριος 2018

Στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής στα τέσσερα χρόνια που ασκεί διοίκηση στον Δήμο Χαλκιδέων, προκειμένου να υπάρξουν καλύτερες προοπτικές για τον τόπο και τους δημότες, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης, μιλώντας σε εκδήλωση του Γ΄ΚΑΠΗ Χαλκίδας, την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα ο Δήμαρχος μίλησε για το έργο αποκατάστασης της Δημοτικής Αρχής Χαλκίδας, το οποίο ήταν σε απόλυτη ακινησία επί 30 χρόνια, υποβαθμίζοντας το ιστορικό και εμπορικό κέντρο της πόλης.

Τόνισε πριν τέσσερα χρόνια και σύμφωνα με τις υποδείξεις των Υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού, ξεκίνησαν συντονισμένες προσπάθειες από τον Δήμο Χαλκιδέων, για να μπορέσει να γίνει η αναπαλαίωση και αποκατάσταση της Αγοράς, ωστόσο μέχρι σήμερα υπάρχουν κάποιοι στην πόλη, που για λόγους σκοπιμότητας και μόνον, προσπαθούν να βάλουν φρένο.

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι πλέον το θέμα αυτό έφτασε στο τέλος και καμία δύναμη δεν θα μπορέσει να ανατρέψει την πορεία του έργου, για να μπορέσει έτσι η καρδιά της Χαλκίδας στη Δημοτική Αγορά και η περιοχή να αλλάξει όψη.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Χαλκιδέων αναφέρθηκε και στην κοινωνική πολιτική που ασκεί ο Δήμος, μέσω του αντίστοιχου Δημοτικού Οργανισμού (ΔΟΠΠΑΧ), διαμορφώνοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών και των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης, για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας στα ΚΑΠΗ, αλλά και για τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, τις οποίες συνδράμει με φαγητό, τρόφιμα και άλλα είδη.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP