Τιμήθηκαν παιδιά δημοτικών υπαλλήλων

Δράσεις, Νέα / Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Στο Κλειστό Γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη” πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου η εορταστική εκδήλωση του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Χαλκιδέων για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η φετινή γιορτή, μετά από συνεννόηση του δημάρχου Χαλκιδέων Χρήστου Παγώνη και της διοίκησης του Σωματείου περιελάμβανε και την επιβράβευση των παιδιών των εργαζομένων που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Για κάθε παιδί διατέθηκε από τον Δήμο Χαλκιδέων δωροεπιταγή, που όπως τόνισε ο δήμαρχος έχει συμβολικό χαρακτήρα και σκοπό επιβράβευσης των προσπαθειών των σπουδαστών και των οικογενειών τους.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τη συνεργασία και τόνισε ότι μέσα από αυτή επιδιώκεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους δημότες. Παράλληλα, επανέλαβε ότι πρόθεση της Δημοτικής Αρχής θα είναι οι εργαζόμενοι να εργάζονται σε συνθήκες ασφάλειας, διεκρινίζοντας ότι το εργατικό δυναμικό αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο στην εκτέλεση των έργων και τη διαχείριση της καθημερινότητας σε όλους τους τομείς.

Νωρίτερα απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ο πρόεδρος του Σωματείου Χάρης Καραμάντουλας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν αντιδήμαρχοι και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP