Βραβεία επιχειρηματικότητας σε Ευβοείς

Δράσεις, Νέα, Οικονομία / Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019

Κοινή εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας διοργάνωσαν το βράδυ της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Εύβοιας, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων και η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης και μετά την κοπή της βασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, απονεμήθηκαν βραβεία για την προσφορά στην ευβοϊκή επιχειρηματικότητα. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν το Κτήμα Αβαντίς, η εταιρεία “Kaptain S.A.”, ο Βασ. Αλ. Ρουμπής, η εταιρεία “MASKA”, η εταιρεία ΤΣΩΚΟΣ, η εταιρεία Ελύμνιο Ρόδι, ο Αθανάσιος Τσώκος για την πλυετή προσφορά στον Επιμελητηριακό θεσμό και η Δρ. αρχαιολόγος Αγγελική Σίμωσι για την προσφορά της στην πολιτιστική κληρονομιά της Εύβοιας.

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, μαζί με τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Γιάννη Σταθόπουλο, απένειμαν το βραβείο της εξαίρετης επιχειρηματικής δράσης στον Βασίλη Αλ. Ρουμπή.

Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, συνεχάρη όλους τους βραβευθέντες, αλλά και τους διοργανωτές, που με τις πρωτοβουλίες τους στηρίζουν και αναδεικνύουν την επιχειρηματικότητα.

 

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP