Ξεκίνησαν οι εργασίες για τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο

Δράσεις, Νέα / Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Από τα συνεργεία του Δήμου Χαλκιδέων ξεκίνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Ιουλίου οι εργασίες κατασκευής ισόπεδου κυκλικού κόμβου, στον χώρο κοντά στον Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων στη Χαλκίδα. Προηγήθηκε η αποξήλωση των φωτεινών σηματοδοτών στη διασταύρωση των οδών Αρεθούσης και Στύρων και πλέον, με τη συνδρομή και των ανδρών του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, η κίνηση των οχημάτων γίνεται με βάση τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο.

Παρόντες σε όλη τη διαδικασία αλλαγής της κυκλοφοριακής ροής, την πρώτη ημέρα, μέχρι και τα μεσάνυχτα ήταν ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Καθαροσπόρης, οι οποίοι ζήτησαν την κατανόηση των οδηγών, προκειμένου να εκτελεστεί το έργο και ακόμη να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων. Τόνισαν ακόμη ότι η παρέμβαση αυτή είναι σημαντική και θα βοηθήσει, όταν ολοκληρωθεί, στη βελτίωση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο Δήμος Χαλκιδέων νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, Ταξίαρχο Γεώργιο Νικολιδάκη, τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας Κωνσταντίνο Κουκουβίνο και όλο το προσωπικό της Τροχαίας, για το πραγματικό ενδιαφέρον και τον ζήλο τους, να συνδράμουν αποφασιστικά, έτσι ώστε να μειωθούν στο ελάχιστο τα προβλήματα που προέκυψαν από τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο της Αρέθουσας.

Επίσης, η Δημοτική Αρχή νιώθει την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη για την προσωρινή, μικρή ταλαιπωρία των οδηγών στο συγκεκριμένο σημείο, λόγω των έργων και να βεβαιώσει ότι η ολοκλήρωσή τους θα συμβάλει στην καλύτερη και ασφαλέστερη κυκλοφορία των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή, όπου αναμένεται να λειτουργήσει σε έναν περίπου χρόνο και το Νέο Νοσοκομείο.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP