Ξεκινούν σύντομα οι εργασίες στην Πλατεία Δημαρχείου Ν. Αρτάκης

Δράσεις, Νέα / Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

Από τον Δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας “Καμαριώτης ΑΤΕΕ”, υπογράφηκε την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου η εργολαβική σύμβαση για το έργο “Διαμόρφωση Πλατείας Δημαρχείου Ν. Αρτάκης”, με αρχικό προϋπολογισμό 180.000,00€. Το έργο θα εκτελεσθεί στο πλαίσιο εφαρμογής του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του 2017 και από τη μελέτη προβλέπεται να εκτελεσθούν εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο του Δημαρχείου Ν. Αρτάκης.

Συγκεκριμένα, θα εκτελεσθούν εργασίες εκσκαφών και επιχώσεις, επιστρώσεις με σκυροδέματα και πλάκες Καρύστου και μαρμάρου.

Επίσης θα γίνει ηλεκτροφωτισμός του χώρου της Πλατείας με νέους ιστούς και φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED. Παράλληλα, περιμετρικά της Πλατείας θα αντικατασταθούν τα υφιστάμενα φωτιστικά σώματα με νέα, σύγχρονα φωτιστικά.

Τέλος θα γίνει τοποθέτηση πρασίνου σε τρία νέα παρτέρια, με φύτευση δένδρων, θάμνων και διαφόρων φυτών και εγκατάσταση χλοοτάπητα με σπορά και σύστημα άρδευσης.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης, σκοπός είναι η ριζική αναμόρφωση της Πλατείας τους Δημαρχείου Ν. Αρτάκης, έτσι ώστε να την απολαμβάνουν όπως πρέπει οι δημότες και ακόμη η περαιτέρω ανάδειξη, συνολικά αυτής της περιοχής. Σύμφωνα με τη σύμβαση, το έργο θα ολοκληρωθεί σε 5 μήνες.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP