Υπεγράφη από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας η σύμβαση για την προμήθεια, μεταφορά και εγκατάσταση των λυόμενων κατασκευών για την μετεγκατάσταση των ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας

Δράσεις, Νέα / Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Υπεγράφη σήμερα, Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023, η προγραμματική σύμβαση από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την ανάδοχο εταιρεία, για την προμήθεια, μεταφορά και εγκατάσταση των λυόμενων κατασκευών στο Στρατόπεδο «ΠΗΛΙΚΑ», για την μετεγκατάσταση των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) Χαλκίδας.
«Είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους ξεκινά η μετεγκατάσταση των ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό για τη χρηματοδότηση της προμήθειας των λυόμενων κατασκευών, καθώς και το Ταμείο Εθνικής Άμυνας και τον Διευθυντή κ. Αντώνιο Κονδύλη για την παραχώρηση του στρατοπέδου. Ο σημαντικότερος στόχος είναι η εξεύρεση μόνιμης λύσης και η ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων μελετών και εγκρίσεων, και η εξεύρεση χρηματοδότησης, για την κατασκευή ενός καινούριου κτιριακού συγκροτήματος για τα ΕΕΕΕΚ στην περιοχή του Πάρκου Ελευθερίας.», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP