Πιθανή διακοπή υδροδότησης σε περιοχές της Χαλκίδας, λόγω προγραμματισμένων εργασιών αποκατάστασης βλάβης σήμερα το βράδυ, Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Δημοτικές Επιχειρήσεις & Νομικά Πρόσωπα, Νέα / Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022

Η Δημοτική Επιχείριση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ενημερώνει τους πολίτες ότι, λόγω προγραμματισμένων εργασιών αποκατάστασης βλάβης που παρουσιάστηκε στο εξωτερικό υδραγωγείο Ερίων (περιοχή Καθενών), είναι πιθανή η διακοπή υδροδότησης σήμερα, Πέμπτη 14 Απριλίου 2022, σε περιοχές της Χαλκίδας.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά τις βραδινές ώρες, από τις 12 το βράδυ, προκειμένου να περιοριστεί στο ελάχιστο ο χρόνος εκτέλεσης και η όχληση των κατοίκων των περιοχών που θα επηρεαστούν.
Οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι: παραλιακή ζώνη Χαλκίδας έως Παπαθανασίου, Δοκός, Δάριγκ, ΚΤΕΛ, οδός Χαλκιδικής, Πελοποννησίων, Δέλτα και παλαιά Πειραϊκή-Πατραϊκή.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, χρησιμοποιώντας το σύνολο των αποθεμάτων της και τροφοδοτώντας εναλλακτικά περιοχές, προκειμένου να συμπτύξει, όσο είναι δυνατόν, τη ζώνη διακοπής υδροδότησης.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP