Συνεδρίαση Δημ. Συμβουλίου στις 29/11

Νέα, Συνεδριάσεις / Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

Δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Χαϊνά 93 (λόγω ακαταλληλότητας της αντίστοιχης Αίθουσας του Δημοτικού καταστήματος και σύμφωνα με την υπ. αρ. 6/2011 ΑΔΣ) την 29η του μηνός Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
1. Περί έγκρισης πρακτικών της επιτροπής Κριτών του Ανοικτού Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού Προσχεδίων με θέμα: « Αποκατάσταση, ανάδειξη, και λειτουργική επανένταξη της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας καθώς και ανάπλαση των επιφανειών της γειτνιάζουσας Πλατείας Αγοράς» . .
2. Περί παραχώρησης χώρων για τα αντλιοστάσια αποχέτευσης ακαθάρτων στα πλαίσια της πράξης «Έργα συλλογής επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων Δ.Κ. Βασιλικού, Αγ. Νικολάου & Ν. Λαμψάκου Δήμου Χαλκιδέων» .
3. Περί παραχώρησης χώρων για τα αντλιοστάσια αποχέτευσης ακαθάρτων στα πλαίσια της πράξης «Έργα συλλογής – μεταφοράς – επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων οικισμών Παραλίας Αυλίδας, Βαθέως και Δροσιάς Δήμου Χαλκιδέων» .
4. Περί διόρθωσης της υπ. αρ. 234/2014 Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά των ορισμό μελών Επιτροπής καταμέτρησης και εκτίμησης αχρήστων υλικών του Δήμου προς εκποίηση 1-9-2014/31-8-2019 .
5. Περί ορισμού μέλους με τον αναπληρωτή του για τη συγκρότηση τριμελούς επιτροπής χορήγησης βεβαιώσεων σε παραγωγούς πωλητές λαϊκών αγορών .

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP