ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ 21/9/2016

Νέα, Συνεδριάσεις / Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Παρακαλείσθε να προσέλθετε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα επί των οδών Ληλαντίων και Μεγασθένους 34, την 21η του μηνός Σεπτεμβρίου έτους 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87).

1. Τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου, σε συμμόρφωση της υπ’ αρ. 89/2013 απόφασης Διοικητικού Πρωτοδικείου Χαλκίδας για άρση ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης τμήματος της ιδιοκτησίας Στρατή Μακρή & Κωνσταντίνας Σταμέλου στο Ο.Τ. 144Α σχεδίου πόλεως Χαλκίδας σε απόσταση μικρότερη των 500μ από την Θάλασσα.
2. Τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου, σε συμμόρφωση της υπ’ αρ. 323/2011 απόφασης Διοικητικού Πρωτοδικείου Χαλκίδας για άρση ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης ιδιοκτησίας Ομήρου & Αλίκης Βλάχου στο Ο.Τ. 329 σχεδίου πόλεως Βασιλικού σε απόσταση μικρότερη των 500μ από την Θάλασσα.
3. Περί απαγόρευσης της στάσης και της στάθμευσης οχημάτων (αίτημα Μπαϊμπάκη Κων/νου).
4. Περί απαγόρευσης της στάσης και της στάθμευσης οχημάτων (αίτημα Τιρτίγκου Αναστάσιου).
5. Περί απαγόρευσης της στάσης και της στάθμευσης οχημάτων (αίτημα Αγγελή Εμμανουήλ).
6. Περί απαγόρευσης της στάσης και της στάθμευσης οχημάτων (αίτημα Τσίρη Αθανασίου).

7. Περί έγκρισης αίτησης Κουλουρίδη Κων/νου για χορήγηση άδειας κοινοχρήστου χώρου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
8. Περί έγκρισης αίτησης Κρόκου & ΣΙΑ Ο.Ε. για χορήγηση άδειας κοινοχρήστου χώρου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP