Ξεκινάει την Πέμπτη στη Χαλκίδα η συνέλευση της ΕΔΕΥΑ

Δράσεις, Νέα, Πολιτική, Συνεδριάσεις / Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Με την κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της, ξεκινάει το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουνίου στη Χαλκίδα, η 27η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ελλάδας.

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 9 και 10 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο “Λούσυ” και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο (κτίριο Κότσικα), ενώ το Σάββατο 11 Ιουνίου, το πρόγραμμα προβλέπει περιήγηση των συνέδρων στα αξιοθέατα της πόλης.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της Γενικής Συνέλευσης της ΕΔΕΥΑ, έχει ως εξής:

Πέμπτη 9 Ιουνίου:

Από 17.00μμ έως 19.30μμ στο ξενοδοχείο “Λούσυ” θα γίνει η κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης, όπου στελέχη των ΔΕΥΑ θα αναλύσουν διάφορα ζητήματα που αφορούν στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Στη συνέχεια, στις 19.30 μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο, θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ελλάδας.

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου στο ξενοδοχείο “Λούσυ”, στις 9.30 το πρωί, ξεκινάνε οι εργασίες της 27ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, με χαιρετισμό από τον οικοδεσπότη δήμαρχο Χαλκιδέων και πρόεδρο της ΔΕΥΑ Χαλκίδας Χρήστο Παγώνη και άλλους επισήμους.

Ακολούθως και μέχρι τις 14.00μμ, το πρόγραμμα περιλαμβάνει την έκθεση πεπραγμένων από τον πρόεδρο της ΕΔΕΥΑ και δήμαρχο Ρεθύμνου Γεώργιο Μαρινάκη, τον προγραμματισμό του 2016, την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής, τον απολογισμό για τα έτη 2014 και 2015 και τον προϋπολογισμό για το 2015 και 2016.

Επίσης, θα συζητηθεί η πρόταση για αναπροσαρμογή της ετήσιας εισφοράς των ΔΕΥΑ, ενώ θα γίνουν εισηγήσεις για την συμβολή τους στην ανάπτυξη της χώρας και την διαχείριση της ιλύος στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων.

Οι εργασίες της γενικής συνέλευσης θα ολοκληρωθούν με τα συμπεράσματα, τις προτάσεις των συνέδρων και τα σχετικά ψηφίσματα.


 

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP