Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για εγγραφές, μέσω ΕΣΠΑ, στους Παιδικούς Σταθμούς, τα Κ.Δ.Α.Π. και τα Κ.Δ.Α.Π. ΜεΑ, για το σχολικό έτος 2021 – 2022

Δημοτικές Επιχειρήσεις & Νομικά Πρόσωπα, Νέα / Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021

Ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για εγγραφές, μέσω ΕΣΠΑ, στους Παιδικούς Σταθμούς, τα Κ.Δ.Α.Π. και τα Κ.Δ.Α.Π. ΜεΑ του Δήμου Χαλκιδέων, στο πλαίσιο της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021 και ώρα 23:59 το βράδυ.
Η είσοδος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα θα πραγματοποιείται με τη χρήση των κωδικών taxisnet, της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. ( https://www.eetaa.gr/ και https://www.eetaa.gr/index.php?tag=paidikoi_2021).
Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν:
α) οι εργαζόμενες στην Ελλάδα, που είναι μισθωτές πλήρους ή μερικής απασχόλησης, αορίστου ή ορισμένου χρόνου ή με εργόσημο ή άλλες μορφές ευέλικτης απασχόλησης ή αυτοαπασχολούμενες.
β) οι άνεργες, οι οποίες διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή άλλο ισοδύναμο έγγραφο.
Επισημαίνεται ότι:
• τα άτομα στα οποία έχει παραχωρηθεί η επιμέλεια με δικαστική απόφαση καθώς και οι δικαστικοί συμπαραστάτες που έχουν οριστεί με απόφαση σε ισχύ ή είναι ανάδοχοι γονείς, πρέπει απαραιτήτως να ανήκουν σε μία από τις ανωτέρω κατηγορίες.
• Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης στην Πρόσκληση, οι τακτικοί και αορίστου χρόνου υπάλληλοι του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., καθώς και οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι των Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού) και των Ν.Π.Δ.Δ. των Ο.Τ.Α., οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση μόνο για τις κατηγορίες των θέσεων Β3 και Δ του Άρθρου 3 της πρόσκλησης της Ε.Ε.Τ.Α.Α.
• Δεν είναι δικαιούχοι της Δράσης οι συνταξιούχοι.
• Ως κριτήρια επιλογής ορίζονται: η οικογενειακή κατάσταση, η οικονομική κατάσταση και η κατάσταση απασχόλησης.
• Οι αιτούντες που υποβάλλουν για τέκνο/ανάδοχο τέκνο/άτομο με αναπηρία για την κατηγορία θέσης Δ, εξαιρούνται των προϋποθέσεων συμμετοχής: ύψος οικογενειακού εισοδήματος, κατάσταση απασχόλησης, εργασιακή σχέση.
• Οι αιτούντες για άτομα με αναπηρία, με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, εξαιρούνται μόνο ως προς το ύψος του οικογενειακού εισοδήματος.
Ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Προστασίας κι Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.), προκειμένου να διευκολύνει τους ενδιαφερόμενους, θα παρέχει τεχνική υποστήριξη, από την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021 (εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών), από ώρα 08:00 έως και ώρα 18:00, στα γραφεία του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. (περιοχή Καμάρες, πλησίον Γηροκομείου).
Οι ενδιαφερόμενοι θα προσέρχονται, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, και συγκεκριμένα:
Α)
1. Για τους Α’, Β’ και Γ’ Παιδικούς Σταθμούς
Τετάρτη 22 Ιουλίου, Πέμπτη 23 Ιουλίου και Παρασκευή 24 Ιουλίου 2021
2. Για τους Α’ και Β’ Βρεφονηπιακούς και τον Παιδικό Σταθμό Βασιλικού
Τρίτη 27 Ιουλίου, Τετάρτη 28 Ιουλίου και Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021
3. Για τους Παιδικούς Σταθμούς Νέας Αρτάκης και Δροσιάς
Παρασκευή 30 Ιουλίου, Δευτέρα 2 Αυγούστου και Τρίτη 3 Αυγούστους 2021
Β) Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν αποστείλει αιτήσεις για τα Κ.Δ.Α.Π., θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για την ημέρα και ώρα του ραντεβού. Όσοι δεν έχουν στείλει αίτηση ενδιαφέροντος, μπορούν να επικοινωνήσουν στο 22210 20241.
Γ) Οι ενδιαφερόμενοι για τα Κ.Δ.Α.Π. ΜεΑ, θα εξυπηρετούνται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 22210 37920.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα γραφεία του Οργανισμού στο 22210 20241.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP