Ξεκινούν οι ενημερωτικές συναντήσεις για τα Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Χαλκιδέων

Δημοτικές Επιχειρήσεις & Νομικά Πρόσωπα, Νέα / Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020

Σας ενημερώνουμε ότι οι ενημερωτικές συναντήσεις που αφορούν στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου Χαλκιδέων, ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020, στις παρακάτω δομές:
Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου
5.00 μ.μ. 3ο Δημοτικό Σχολείο Αρτάκης
7.00 μ.μ. 25ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας – 5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας
​Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου
5.00 μ.μ. 16ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας
7.00 μ.μ. 21ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας
Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου
5.00 μ.μ. 2ο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικού
7.00 μ.μ. 4ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας
Ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.) και οι εκπαιδευτικοί των Κ.Δ.Α.Π. θα παρευρεθούν στα σχολεία, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2020-2021, προκειμένου να ενημερώσουν τους ωφελούμενους που έλαβαν VOUCHER για το πρόγραμμα και τις δραστηριότητες που έχουν ενταχθεί σε αυτό.
Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα, από την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου2020 και μέχρι τη λήξη του προγράμματος στις 31 Ιουλίου 2021, να λάβουν μέρος σε αθλητικές, παιδαγωγικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες που θα έχουν επιλέξει, να παίξουν και να απασχοληθούν δημιουργικά, έχοντας δίπλα τους έμπειρους και καταρτισμένους εκπαιδευτικούς.
Ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. στην προσπάθεια του ν’ αναβαθμίσει το θεσμό των ΚΔΑΠ και να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους δημότες, προέβη στην πρόσληψη επιπλέον εξειδικευμένου προσωπικού, στην ένταξη νέων δημιουργικών δραστηριοτήτων στο πρόγραμμα καθώς και στη δημιουργία δύο νέων Κ.Δ.Α.Π., τα οποία θα λειτουργήσουν σύντομα.

Περισσότερα

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP